Campanie de conștientizare a cancerului și de monitorizare a sarcinii

Campanie de conștientizare a cancerului de col uterin

Stiati ca…

România are cele mai înalte rate standardizate de incidenţă şi mortalitate prin cancer de col uterin din Europa?

Anual, 3308 femei sunt diagnosticate cu cancer de col uterin (19,5 /100.000 de locuitori), iar peste 1700 femei pierd lupta cu această boală (8,9/100.000). Mortalitatea mare este explicabilă prin faptul că, în România, diagnosticul este pus în stadii tardive ale bolii, când neoplazia este invazivă.

Astfel, pentru a preveni cancerul de col uterin, dar și pentru a veni în sprijinul pacientelor noastre, clinica Halmasan, în colaborare cu Dnul Doctor Emanuel Szendrei, va oferi zilnic, 5 consultații gratuite, in intervalul 26.10.2020- 31.12.2020.

Este important ca în această perioadă dificilă să oferim un plus de atenție sănătății noastre!

Campania cuprinde o consultație gratuită, o ecografie și un test Babeș-Papanicolau (testul nu intră în ofertă, prețul său fiind unul minim, de 40 de lei)

Campanie de reducere a riscurilor în sarcină

Știați că…

În fiecare an, aproximativ 8 milioane de femei suferă complicaţii asociate sarcinii şi peste jumătate de milion decedează.

În același timp, în România decedează 10,1 copii la o mie de născuţi vii, iar aproape jumătate dintre aceste decese au loc din cauza anomaliilor congenitale şi afecţiunilor apărute pe perioada perinatală. De asemenea, aproximativ 25% din femeile gravide din România nu își monitorizează sarcina datorită nivelului de trai scăzut sau a altor piedici social-economice.

Astfel, clinica Halmasan, în colaborare cu Dn-ul Doctor Emanuel Szendrei, iau în considerare atât situația actuală, ce limitează accesul în spitalele de stat, dar și necesitatea mamelor de a avea acces la cele mai bune servicii medicale.

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-f863588d23113443134833c7dd820cf6.jpg' }}

Dr. Emanuel Szendrei 

Este absolvent al UMF Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca urmând rezidențiatul la Clinica Ginecologie 1 cu un stagiu efectuat la Institutul Oncologic Prof. Dr. I. Chiricuță din Cluj-Napoca și doi ani petrecuți în Franța la Paris și Aix en Provence.

Centrul Medical HalmaSan

vă oferă servicii medicale caracterizate prin promptitudine și profesionalism la standarde europene atât prin competența medicilor cât și prin aparatură performantă de ultimă generație.


Adresa

Str. Cardinal I. Hossu, nr. 57

Cluj-Napoca

Telefon

0264593741

0741230031

Centrul Medical Halmasan

Puneti o intrebare
Cu ce va putem ajuta?
Cu ce va putem ajuta?